Nézzen meg 2 percet a Mad Max 4-ből!

2015.05.20. 12:46

Eszelősen látványos, exkluzív videót kaptunk a Mad Max - A harag útja hazai forgalmazójától, amiben a rendező, George Miller és a szedett-vedett bőrpáncélban is gyönyörű Charlize Theron mesélnek a Mad Max-széria új főhőséről, az Imperator Furiosa nevű országúti amazonról. A karakterbemutatás alatt nagyjából 2 percnyi játékidőt is megvillantanak a filmből a készítők, szökevény rabszolganőkkel, mérges főgonosszal, és horzsoló sivatagi borulásokkal. Íme:

Nézz bele a Mad Max 4-be!

A Mad Max 4 csütörtökön kerül a magyar mozikba, mi viszont már láttuk Cannes-ban. Tudósítónk múlt héten ezt írta a filmről:

Egyáltalán nem akarja magát többnek mutatni, mint ami: egy hatalmas sivatagi autósüldözés, de abból a legjobb fajtából való.

Valamint:

Néha már egészen olyan, mintha egy kaszkadőr-szakszervezet rendelte volna meg a filmet, hogy bemutassák, mi mindenre képesek, időközben pedig csatlakozott ehhez a filmes békemenethez a pirotechnikai szakosztály is.

Ezek után jobban várom a hazai premeirt, mint korábban bármikor! Ön is? Akkor nézze újra az első, a második és a harmadik részt, azzal is mad Max-hangulatban telik az idő!