Tom Hanks Budapesten forgatja az új Dan Brown-filmet

2015.06.04. 09:07 Módosítva: 2015.06.04. 09:32

Vicces forgatási képeket készített az MTI Tom Hanksről, a kétszeres Oscar-díjas sztár ugyanis a napokban kezdte el forgatni Budapesten, a Gutenberg téren a Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok folytatását, az Infernót. A kacsatáncos pózban lekapott Hanks szemlátomást kirobbanó formában van: jövőre lesz 60 éves, de egy tízest simán letagadhatna.

A Gutenberg téri fotókon az Inferno rendező, a szintén két Oscar-díjas Ron Howard instruálja épp a sztárt (baloldalt, zöld sapkában). A filmben egyébként az összes akciójelenetben azok a magyar kaszkadőrök fognak szerepelni, akik korábban a Trónok harcán, a Herkulesen, a Die Hard 5-ön és egy seregnyi más hollywoodi szuperprodukción edződtek.

Az Infernóban természetesen ezúttal is a szimbólumszakértő Robert Langdon ered mindenféle ősi titkok nyomába, szokás szerint egy nővel az oldalán: ezúttal Dante Isteni színjátéka elevenedik meg Firenzében, és hősünk szó szerint alászáll a Pokolba.

Az izgalmasnak ígérkező történet egyébként azzal kezdődik majd, hogy a neves szimbólumkutató amnéziásan ébred fel egy kórházi ágyon. Fogalma sincs, hol van, és miért került oda, de mindenáron ki akarja deríteni. Valószínűleg a Gutenberg térten is azt a jelenetet vették fel, ahogy a kórházi pizsamájában kiszökik az utcára:

A kétszeres Oscar-díjas, közönségkedvenc sztárt tegnap egy olvasónk is kiszúrta a fővárosban, de sajnos lefotózni már nem volt ideje:

Tom Hanks az imént lépett be a budai Déryné Bisztróba két kísérő társaságában. Az öltözetükből úgy tűnt, mintha edzésről érkeznének.

Ön is látta BUDAPESTEN KORZÓZNI AZ INFERNÓT FORGATÓ TOM HANKST?