A holló valószínűleg tényleg el van átkozva

2015.06.16. 10:39

A sors bizarr fintora, hogy annak idején azért kezdett bele A holló-képregények írásába James O'Barr, hogy el tudja viselni barátnőjének halálát, amit egy részeg sofőr okozott. A képregény nagyon hamar kultikussá vált, hogy aztán 1994-ben forgassák le belőle az első filmet Brandon Lee főszereplésével. Bruce Lee fia azonban nem élte túl a forgatást, a több film és a sorozat pedig közelébe sem tudott kerülni az első mozinak.

A hollót azóta ismét felkarolták és természetesen ebből is remake-et készítenek, ahogy mindenből manapság, ami valaha népszerű volt. A projekt azonban el lehet átkozva, mert pár héttel a forgatás megkezdése előtt időegyeztetési problémák miatt lelépett a főszereplő, Jack Huston. Ez már a második ilyen, előtte Luke Evans hagyta ott a produkciót, szóval a készítőknek harmadjára is új főszereplő után kell nézni.

Variety szerint erre két, a brit Skins ifjúsági sorozatban feltűnt arc esélyes, Jack O'Connel és Nicholas Hoult. Utóbbinak még az sem okozhat gondot, ha ki kell maszkírozni, hiszen az X-Menben és a Mad Maxben is olyan karaktert alakított, hogy alig lehetett ráismerni.