Tahó karácsonyi vígjátékon szórakozhatunk

2015.07.29. 10:47

Nagyjából úgy a 2003-as Tapló télapó volt az utolsó nézhető tahó karácsonyi vígjáték, amiben a kötelező giccs, a negédes ünnepi dalok és az ajándékok utáni utolsó pillanatban rohangálás helyett a piáláson és a bulizáson volt a hangsúly. Idén karácsonykor ez végre máshogy lesz: Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt és a Marvel-filmek Sólyomszárnya, Anthony Mackie most végre leforgatott egy őrült karácsonyi vígjátékot, amiben leginkább csak isznak és kokainoznak a Csendes éj meg a Pásztorok, pásztorok áhítatos éneklése helyett. A címe The Night Before, korábban pedig X-Mas munkacímen futott.

Fergeteges karácsonyi tahóvígjáték Seth Rogentől

Seth Rogen pedig a már a fenti trailerben telehányja a templomot a Dávid-csillagos pulóverében, egy másik jelenetben pedig (valószínűleg módosult tudatállapotban) vidám hangulatban beszélgetni kezd a betlehemi jászol figuráival.

Fotó: Sony Pictures Entertainment / Good Pictures

A film rendezője az a Jonathan Levine, aki korábban egy másik Joseph Gordon-Levitt-film, a rákbetegséget fekete humorral megközelítő Fifti-fifti forgatókönyvét is írta. Az X-Mas forgatókönyvét pedig a legutóbbi Seth Rogen-filmek (Az interjú, Itt a vége) rendezője írta. Mostani közös produkciójuk november 25-én kerül az amerikai mozikba, és komoly összegben mernénk fogadni arra, hogy nem fog hazai forgalmazásba kerülni. (via Vanity Fair)