Nem vicc: film készülhet a PEZ cukorkákról!

2015.08.04. 15:58

Bizonyára mindenki emlékszik gyerekkorából a PEZ cukorkákra: kicsi, édes és sokféle színben-ízben kaphatók. Na, akkor képzeljük el a kicsi, színes cukorkákat egy önálló film főszereplőiként. Elég nagy őrültségnek hangzik nem?

Pedig nem vicc, a BGR értesülése szerint az Envision Media Arts és a cukorkákat gyártó PEZ Candy Inc. megegyeztek egymással, így jöhet az egész estés PEZ: The Animated Movie.  Az EMA vezérigazgatója Lee Nelson szerint különleges lesz a film: „A PEZ cukorkákat szeretik gyerekek és felnőttek egyaránt. Sikerült egy olyan, egyedülálló világot kitalálnunk a cukorkák köré, ami biztosan rengeteg ember szívét fogja megérinteni.

Tavaly a Lego kaland egy nagyon kellemes meglepetés volt, és nem utolsósorban óriási siker. Jövőre jön az Angry Birds Movie, aztán jönnek az emojik, de már a Hasbro játékokon belül egy Beyblade filmről is lehetett hallani és, akkor a Play-Doh-filmet még nem is említettük. Tényleg mindenre van igény vagy Hollywood ennyire neccben van új ötletek terén?

A lényeg, hogy a PEZ film biztosan érkezik, de nem lesz egyszerű dolga. A Lego kalanddal sikerült egy érdekes ötletet nagyon kellemesen megvalósítani, de a cukorkákkal kapcsolatban azért szkeptikusak lehetünk. Még nem tudni semmit, ezért ha jó kezekbe kerül a film, még bármi kisülhet belőle, de inkább néznék még több Agymanókhoz hasonlót cukorkák meg emotikonok helyett. Mi lesz a következő: Cheetos-film?