Mel Gibson megint kikelt magából

2015.08.24. 09:06

Magán kívül üvöltözött egy női fotóssal, Kristi Millerrel az Oscar-díjas Mel Gibson egy ausztráliai mozi előtt, később a nőt lökdösni is kezdte, írják ausztrál lapok. A reggeli Guardianben azonban a színész sajtósa azt állítja, hogy az egészből semmi sem igaz.

Miller ugyanakkor azt mondta a Daily Telegraph című újságnak, amelyiknek a fotókat is készítette, hogy készített néhány képet Gibsonról és barátnőjéről, amikor kiléptek egy moziból Sydney-ben, majd amikor megfordult, hogy távozzon, a színész nagyon erősen háton ütötte. Miller szerint ennél több is történt, Gibson ugyanis üvöltözött, köpködött az arcába, és kutyának nevezte őt, aki nem is ember, és azt mondta, hogy biztosan a pokolra jut majd.

A színész sajtósa szerint azonban nem volt fizikai bántalmazás, a színész csak megkérte a fotóst, hogy ne fényképezzen, de az nem hallgatott rá. Az ügyet az ausztrál rendőrség is vizsgálja.

Gibson azért van Ausztráliában, mert nyolc év szünet után hamarosan itt kezdi el forgatni a Hacksaw Ridge című filmet.  A második világháborús dráma Desmond T. Doss pacifista orvosról szól, aki rengeteg ember életét mentette meg. A főszereplő Vince Vaughn lesz.