Nem lesz meleg James Bond, fekete viszont lehet

2015.08.27. 09:08

Egy darabig biztos nem lesz meleg James Bond, írja a Guardian az ír származású Pierce Brosnan egyik nyilatkozatára hivatkozva. A 62 éves színész, aki a kilencvenes évek közepétől 2002-ig négy Bond-filmben játszott (Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és Halj meg máskor) a Details magazinnak beszélt a jövő 007-es ügynökéről, sokan találgatják ugyanis, hogy ki lehet majd Daniel Craig utódja.

Brosnan azt mondta, hogy szerinte a producerek – és közülük is az idén 55 éves Barbara Broccolit emelte ki – biztosan nem mennének bele abba, hogy Bond meleg legyen. A színész először azt válaszolta, persze, miért is ne, aztán némi szünet után átgondolta a válaszát.

Igazából nem tudom, működne-e. Amíg Barbara él, addig nem hiszem, hogy engedélyezné ezt. Pedig érdekes megközelítése lenne

– korrigált a színész, aki egyébként tavaly arról beszélt, hogy ő maga rossz Bond volt, legalábbis nem elég jó.

Brosnan egyébként az interjúban azt is elmondta, hogy egy fekete 007-es ügynököt hamarabb el tudna képzelni, mint egy meleget. Szerinte csak egy jó színesbőrű színészre lenne szükség, mint mondjuk Idris Elba, akit például a Thorban, a Prometheusban és a Tűzgyűrűben is láthattunk.

Neki a fizikuma, a karizmája és a megjelenése is megvan hozzá, de úgy gondolom, Daniel (Craig) marad még egy ideig

– tette hozzá.

Ez pedig itt a Skyfall híres meleg jelenete:

Skyfall "gay scene"