Daniel Craig a legpiásabb James Bond

2015.09.22. 21:46

A Daniel Craig alakított James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine szerint. Kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott Bond a különböző James Bond-filmekben. Több mint öt évtizeden át hat színész alakította a 007-es ügynök szerepét. Daniel Craig, aki eddig három alkalommal játszotta James Bondot, filmenként átlag 20 egységnyi alkoholt fogyasztott el szerepében.

Craiget Pierce Brosnan követi a listán, aki filmenként 12 egységnyi alkoholt ivott. Sean Connery, az első James Bond és Roger Moore 11 egységnyi alkoholt fogyasztott, az ausztrál George Lazanby 9 egységnyit. Timothy Dalton, akit a legunalmasabb 007-es ügynökként tartanak számon, mindössze 4,5 egységnyi alkoholt fogyasztott.

A The Grocer Magazine az új James Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér novemberi premierje előtt hozta nyilvánosságra kimutatását. A cikk úgy véli, hogy a növekvő alkoholfogyasztás a szponzorok, mint például a Heineken egyre nagyobb hatalmában keresendő. A legújabb Bond-filmet a Belvedere vodkamárka támogatja.