Simlis ingatlanos lett Pókember

2015.10.03. 09:25

Andrew Garfield a 99 Homes című filmben először boldog, de nagyon, mert van egy háza, benne Laura Dernnel, aki a felesége, és van egy fiuk is, ráadásul nem valahol Bumfuckban laknak Idaho-alsón, hanem Floridában, ahol meleg van és nem kell fűtésre költeni. Aztán jön a bank, pontosabban az ő nevükben eljáró végrehajtó, Zod tábornok, akarom mondani Michael Shannon, és tíz perc alatt úgy kilakoltatja, mint a pinty. A hajlékát vesztett férfi nem rogy meg, sőt, elmegy melózni a folyamatosan e-cigarettázó Shannon mellé, és ő is kilakoltat majd. Mert valamiből meg kell élni.

A filmet a tavalyi fesztiválszezonban Velencében és Torontóban, idén a Sundance-en is bemutatták, a kritikusok meg elájultak a három főszerelő játékától. Nálunk nemigen lesz, de aki nagyon akarja, beszerezheti majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?