Korábban láthatta a haldokló rajongó az új Star Wars-filmet

2015.11.06. 10:29

Maga a rendező, JJ Abrams váltotta valóra egy Star Wars-rajongó utolsó kívánságát azzal, hogy elintézte, a férfi a hivatalos bemutató előtt másfél hónappal megnézhesse a várva várt folytatást, írja a Time. A rákbeteg Daniel Fleetwoodnak júliusban az orvosai csupán két hónapot jósoltak, a rajongó egyik első gondolata pedig mindjárt az volt, hogy akkor nem láthatja majd az új, eredetileg csak decemberben mozikba kerülő Csillagok háborúja-mozit.

A férfi családja és barátai a Twitteren indítottak kampányt, hogy Fleetwood korábban megnézhesse Az ébredő erőt, amiről nemcsak a média számolt be, hanem a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, illetve John Boyega is, aki a rasszista Star Wars-fanok által sokat bántott Finnt játssza.

A törekvés végül sikerhez vezetett, és a LucasFilm egyik képviselője arról posztolt a Facebookon, hogy Daniel már meg is nézte a film egy még nem teljesen befejezett változatát.

runnin
Fotó: Entertainment Weekly / Lucasfilm Ltd.

Wanted to edit something: To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream...

Szerző: Ashley Fleetwood2015. november 5.

Az egész sorozatot alaposan ismerő Fleetwood korábban azt mondta a People magazinnak:

Ha láthatnám a filmet, talán meghalnék a boldogságtól.

Szerencsére azért nem így történt.