Pofátlanul koppintja a Marvelt az új Star Trek-előzetes

2015.12.14. 17:57

Állítólag kiszivárgott a Star Trek Beyond német nyelvű előzetese, amire a Paramount azzal reagált, hogy kitette inkább az eredetit jó felbontásban, angol nyelven. Ez az első trailer a rebootolt Star Trek harmadik részéhez, vagyis a rajongók is csak most szembesülnek azzal, hogy mivel jár, ha az a csávó (Justin Lin) rendez kultikus sci-fit, amelyik a Halálos iramban 7-tel lett ismert. Maradjunk annyiban, hogy elég komoly gondok vannak.

Star Trek Beyond (2016) előzetes

Viszonylag sok támadás érte az előző két Star Treket, amiért nagyon sötétnek állították be, miközben az eredeti tévésorozat azért nem egy Nolan-film. Viszont a rendkívül látványos akciójelenetekért ezt elnézték J.J. Abramsnek, akit gyorsan megvett magának a Disney, hogy az új Star Warson dolgozzon inkább. A helyére jött Justin Lin, akinek a legnagyobb teljesítménye eddig pár Halálos iramban és két epizód a True Detective katasztrofális második évadából.

Elég megnézni a videó alatti kommenteket és látszik, hogy a rajongók le vannak sokkolva a látottaktól.

  • a jelmezek oltári gagyinak tűnnek
  • a helyszíneket mintha papírmaséból csinálták volna
  • az egészről üvölt, hogy A galaxis őrzőit akarja másolni
  • még a trailer eleje is úgy kezdődik, mintha egy Marvel-film lenne, ahogyan megszólal a vagány főhőstől a Sabotage a Beastie Boystól (még akkor is, ha ezzel megpróbálnak visszautalni az első részre, de ide egyáltalán nem passzol).

A film ugyan csak jövő nyáron kerül a mozikba, szóval addig még kiderülhet, hogy ez a trailer csak valami vicc. Ha mégsem, akkor a rajongók készülhetnek az ultragagyi Star Trek-filmek visszatérésére.