Már félig kész a Bourne-sorozat következő része

2015.12.22. 10:31

Miután szeptemberben kijött egy-két kép a Bourne-sorozat ötödik részének forgatásáról, nem nagyon hallottunk újabb híreket a filmről. Damon most egyébként szünetet tart egy kicsit a forgatásban a Mentőexpedíció után, eközben ült le a Variety-vel beszélgetni, és azt állítja, a film tulajdonképpen már félig kész van.

i9uufymwcquoribtwxuw

Az újság szerint a színész nagyon lelkes a készülő filmtől, és nagyon remélte mindvégig, hogy nem a The Bourne Ultimatum volt a sorozat utolsó darabja. Az új, most készülő résznek egyébként még nincsen címe.

Mivel az utolsó rész Jason Bourne-nel már több, mint egy évtizede készült, Damon sosem tudta igazán, valóban lesz-e e folytatás, bár ő a rendező Paul Greengrass-szel együtt nagyon szerette volna. 2014-ben dőlt el végleg, hogy lesz új részt.  Most elmondta, az eltelt időre természetesen a filmben is utalnak majd. Damon szerint a sztori nagy részét az alkotja majd, hogy mi történt a 2004 és 2016 közt eltelt 12 évben. A sorozat legutóbbi részében Damon már nem játszott, A Bourne-hagyaték főszereplője Jeremy Renner volt. Igaz, hogy ő nem Jason Bourne-t alakította, hanem egy másik, nem kevésbé tökös ügynököt

A bemutató tervezett dátuma 2016. július 29.