Pornóbesorolást kapott az új Rob Zombie-horror

2015.12.29. 08:13

A zenész-rendező 31 című új filmje a Sundance-fesztiválon mutatkozik majd be a nagyközönség előtt, és ha csak abból indulunk ki, milyenek voltak az eddigi filmjei (Az 1000 halott háza, Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja, Lords of Salem, Halloween 1-2) ettől sem lehet sok kegyelmet várni, brutális lesz és kőkemény, sokan, sokat szenvednek majd benne, és káromkodnak ezerrel, kivillan pár mell és muff is, szóval minden pont olyan lesz, amilyen egy Rob Zombie-film szokott lenni.

Na, ez most pornó, azaz NC-17-s besorolást ér az amerikai cenzorok szerint. 

heres-a-teaser-for-rob-zombies-next-movie-em31em-metal-injection

A rendező a Facebookon küldte el a picsába az MPAA-t, a filmek korhatárbesorolásáról döntő bizottságot, többek között azért, mert a filmet közösségi finanszírozással hozta tető alá, és így úgy érzi, a rajongók át lesznek verve. Ahhoz ugyanis, hogy a pénz kereshessen legalább minimális pénzt, az R besorolás a maximum, amit megengedhet magának, az NC-17 láttán ugyanis a mozik menekülnek előle, és egyszerűen nem mutatják be.

Nos, az a helyzet, hogy az MPAA a film második verziójára is beintett, és túl erőszakosnak tartja, így kénytelen vagyok még egyszer megvágni, hogy megkapjuk az R-t, és a mozik is bemutassák. Eszem megáll, a kurva felnőttek helyett is gondolkodnak már, és megmondják, mi jó nekik, és mi nem.

Az MPAA nm viccel különösen nem az olyan filmek esetében, melyekről az alkotója maga írja azt, hogy 

Vigyázat! Szadista erőszakot, brutalitást, bizarr szexuális aktusokat, perverziót, felkavaró képsorokat és káromkodást tartalmazhat.

A film 1975-ben játszódik és öt cirkuszi alkalmazottról szól, akik egy Gyilkos Világ nevű látványosságba kerülnek bele, ahol csak annyi a dolguk, hogy 12 órát túléljenek. Közben egy rakás gyilkos bohóc vadászik rájuk.