Amber Heard lehet Aquaman babája

2016.01.14. 10:19

A Hollywood Reporter úgy tudja, Amber Heard tárgyalásokat folytat a Warnerrel, és ha dűlőre jutnak, fontos szerepet kaphat a stúdió DC-univerzumában játszódó filmekben: ő lehet Mera, Aquaman (Jason Momoa) csaja. Ha Heard aláír, az első film, amiben láthatjuk, a majdan minden bizonnyal Igazság ligája címre keresztelt Justice League lesz.

A DC az idei Batman v Supermanbel kezdi el úgy felépíteni filmes univerzumát, ahogy a Marvel a sajátját legózgatja már vagy 5 éve. 

Az 1963 óta ismert Mera amellett, hogy Aquaman barátnője, Atlantisz királynője is egyben, egyik szuperképessége pedig, hogy uralja a vizet, amit akár meg is tud szilárdítani, bizony. Mera a Justice League-film után persze az Aquamanben is szerepelne majd, ezt a filmet James Wan rendezheti, ha majd meglesz a forgatókönyv, amiből jelen álás szerint kettő is készül: az egyiket David Leslie Johnson (Démonok között 2) írja, a másikat Kurt Johnstad (300). 

A Justice League forgatása áprilisban kezdődik meg, a mozikba 2017 november 17-én kerül majd. Az Aquamant 2018 július 27-én mutatják be.