Megszólalt a medve, aki fenéken harapta DiCapriót

2016.01.26. 11:31

A Time egy vicces interjút készített azzal a kaszkadőrrel, aki egy ormótlan, kék medvejelmezben verekedett Leonardo DiCaprióval a nemrég mozikba került A visszatérőben.

CZVsLivUgAAm Rk
Fotó: The Time / Twitter

Az 51 éves Glenn Ennis számára óriási élmény volt DiCaprióval forgatni, amire még most is örömmel emlékszik vissza:

Leo feneke egy kis időre az arcomban volt!

A kaszkadőr valójában a kezével ragadta meg a színészt annál a jelenetnél, amikor a dühös grizzly megragadta és megszaggatta a szerencsétlen prémvadászt. A szőrt utólag rajzolták rá CGI-vel az állatra (ezt ráadásul pont egy magyar trükkmester, Melich Gusztáv csinálta az Industrial Light & Magcinél), azaz egyetlen jelenetben sem volt valódi grizzly.

A legközelebbi élő medve a calgaryi állatkertben volt

– nyilatkozta a medvedublőr, akitől a rendező, Alejandro González Iñárritu szigorúan megkövetelte a realisztikusságot. Vagyis azt, hogy hiába nézett ki úgy, mint egy idióta Hupikék törpike, pont úgy kellett mozognia, mint egy nagy, mérges, vad grizzly.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek