18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez lehet 2016 legkeményebb filmje

2016.02.03. 07:07

Nem tagadtuk eddig sem, hogy nagyon várjuk Jeremy Saulnier új filmjét, a Green Roomot. Rengeteg okunk van: a rendező Jeremy Saulnier, akinek előző, szintén színkódos filmje, a Blue Ruin sajnos nem jutott el magyar mozikba, de érdemes volt felkutatni. Vagy ott van a jóságos Patrick Stewart egy mellékszerepben, mint egy csapat vérmes neonáci vezetője. Vagy egyszerűen csak kritikák, amik a torontói premier után arról beszéltek, hogy a Green Room egy feszült, izgalmas, és nagyon brutális film.

A korhatáros előzetes elég jó ízelítőt ad ebből:

A sztori szerint egy punkzenekar az isten háta mögötti koncertje után véletlenül egy gyilkosság szemtanúja lesz, és bezárkóznak a koncertterem backstage-ébe. Onnan viszont a gyilkosságért felelős neonácik nem akarják, hogy élve távozzanak. Megkezdődik egy hosszú ostrom, amiben mindenki olyan eszközökhöz nyúl, amit csak talál.

A Green Roomot áprilisban mutatják az Egyesült Államokban, először 1-jén kevesebb moziban, aztán 15-től országos forgalmazásban. Magyar premierről még nem tudunk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport