Éneklő Ryan Gosling lesz a Star Wars ellenfele

2016.03.08. 13:02

A La La Land című musicalt megemlítettük az idei legjobban mozikba várt filmjeink között, és láthatólag nem is érdemtelenül. Damien Chazelle (Whiplash) új filmjének amerikai premierjét ugyanis decemberre tolták, a Rogue One: A Star Wars Story című különálló Csillagok háborúja filmmel egy napra, december 16-ra, írja a Variety.

Egészen pontosan már december másodikán úgynevezett limited release-be, azaz csak pár moziba kerül, és az ott keltett érdeklődés alapján fog terjeszkedni december 16-án. Megmondom őszintén, én nem hiszem, hogy a Whiplash rendezőjének új filmje ne keltene érdeklődést. Az évvégi premiereket pedig általában az Oscarra esélyes filmeknek szokták tartogatni, a Lionsgate ezek szerint ennyire bízik a díjakban.

Amiért viszont ez bárkit is érdekelhet Magyarországon az az, hogy a Freeman Film forgalmazó elmondta: a La La Landet az amerikai premierrel egy időben, decemberben fogják nálunk is bemutatni. Pontos dátumot nem tudunk, de igazából mindegy is, sokat nem kell várni rá.

A La La Landben Ryan Gosling és Emma Stone szeret egymásba Los Angelesben, ami a rendező egyik korábbi kijelentése szerint annyira túlfűtött érzelmeket okoz a lakóinak, hogy egyesek táncolni és énekelni kezdenek.

Hasonló premiertaktika volt tavaly Az ébredő erővel indítani a Saul fiát és a Sisters című komédiát az Egyesült Államokban. Habár a bevételi adatokból nem gondolná az ember, hogy valaki nem a Csillagok háborúját akarja nézni, valójában nagyon sokan így vannak vele, és nekik nagyon jó alternatíva valami kevésbé nagyszabású.

Ne maradjon le semmiről!