Hogyan kerül Sylvester Stallone A galaxis őrzőibe?

2016.03.11. 08:25
Bal oldalon Stallone ruhája az 1995-ös Dredd bíróban, jobb oldalon pedig egy Nova Corps-egyenruha A galaxis őrzői-filmből.
Bal oldalon Stallone ruhája az 1995-ös Dredd bíróban, jobb oldalon pedig egy Nova Corps-egyenruha A galaxis őrzői-filmből.

Már egy ideje terjed a pletyka, hogy többen látták Sylvester Stallonét A galaxis őrzői 2 forgatásán és a Coming Soon úgy érzi, már azt is tudja, hogy milyen szerepe lehet a filmben. Egyes hírek szerint Stallone egy korábbi szerepére, a Dredd bíróra nagyon hasonló jelmezben tűnt fel a forgatáson.

Ez még igaz is lehet, de az teljesen kizárt, hogy egy jól ismert, de nem Marvel-képregényben szereplő karakter feltűnjön a filmben, így sokkal valószínűbb, hogy a Nova Corps, az intergalaktikus rendfenntartók egyik tagja lesz, akiknek a ruhája némileg hasonlít a Dredd bíróban látott szerkóra. Szintén ide kapcsolódik, hogy a stáblista végén látott Howard, a kacsa nevű karakter is szerepelt a múlt heti forgatáson, de természetesen egyik pletykát sem erősítette meg a stúdió. Legkésőbb 2017 májusában minden kiderül, hiszen akkor érkezik a mozikban az utóbbi évek egyik legnépszerűbb szuperhősfilmjének folytatása.

Ne maradjon le semmiről!