Tom Hiddleston megunta Loki szerepét

2016.03.31. 09:17

Könnyen lehet, hogy a 2017-ben mozikba kerülő Thor: Ragnarok lesz az utolsó olyan Marvel-film, amiben Tom Hiddleston alakítja Lokit - írja a Movieweb. A brit színész ugyanis már egy picit unja a gonoszkodásra hajlamos skandináv istenséget (jó, jó tudjuk, a Marvel filmuniverzumban nem skandináv), akinek a ruháját a 2011-es Thor után a 2012-es Bosszúállókban és a 2013-as Thor 2-ben is hordania kellett pár millió dollárért cserébe.

Hiddleston a The Daily Beastnek adott interjújában azért elmondta, hogy nagyon jó buli a filmbéli testvérével, Chris Hemsworth-tel újra együtt dolgozni, mivel már 4 éve nem csináltak ilyesmit. Ezek szerint viszont már nem is fognak, vagyis ha Hiddleston tényleg unja Lokit (vagy csak kevesli a gázsiját), akkor valószínűleg az Avengers: Infinity War Part I-II címmel készülő duplarész idei forgatását is kihagyja majd. 

A 35 éves sztár egyébként az Indexnek Berlinben arról beszélt, hogy nagyon szeretne James Bond lenni, és mindent meg is tesz ezért: most éppen egy tévésorozatban, a Night Managerben próbálja megmenteni a világot a fegyverkereskedő Hugh Laurietól. 

Ne maradjon le semmiről!