Veszett jó lesz Ben Affleck saját Batman-filmje

2016.04.01. 07:00

Elkészült a következő Batman-mozifilm forgatókönyve, aminek az az érdekessége, hogy Ben Affleck írta meg saját magának, mivel ő lesz a rendező és a főszereplő is. Állítólag nagyon jó lett a végeredmény, ügyesen nyúlt az eredeti képregény szellemiségéhez - írja a Hollywood Reporter.

A bombahírt persze tudni kell helyén kezelni, mivel a forgatókönyvet eddig csak a William Morris Endeavor médiaügynökség két igazgatója, Ari Emanuel és Patrick Whitesell olvasta, akiknek Affleck ugyanúgy a kliense, mint Christian Bale, Matt Damon, Hugh Jackman és Jude Law.

Ez azért nagyon jó hír, mert bár Ben Affleck egész tisztességesen helytállt a vaspáncélba bújt, morcos Bruce Wayne-ként, a lelkes DC-fanatikuson kívül mindenhol lehúzták a két és fél órásra nyújtott Batman Superman ellent (a mi lesújtó kritikánk itt olvasható, ez pedig az embargós kritika paródiaváltozata).

És bár a film végül a képregényrajongóknak köszönhetően egyetlen hétvége alatt összeszedett 501,8 millió dollárt, azonnal tele lett az internet a szomorú Ben Affleckkel, aki tiszta melankolikus lett a sok gyalázkodó kritikától:

Ennek tükrében Gézánk remélhetőleg még jobban odateszi majd magát a most még cím nélküli, saját Batman-filmjében, aminek egyelőre nincs hivatalos premierdátuma. Az viszont biztos, hogy a 43 éves sztár olyan szerződést kötött a Warnerrel, amelynek értelmében szerepelnie kell majd Batmanként az ellen-Bosszúálókként beharangozott Igazság ligája 1-2-ben is. Ezen kívül azt rebesgetik, hogy Gotham sötét lovagja a hamarosan mozikba kerülő Öngyilkos osztagban is felbukkan majd egy kis cameo erejéig.

Ne maradjon le semmiről!