Álomutazó tiniről szól J.J. Abrams új filmje

2016.04.04. 12:40

J. J. Abrams régi barátja, Greg Grunberg képregényéből, a Dream Jumperből készíti el a következő filmjét - írja a Geektyrant. A történet egy kisfiúról szól, aki egyik nap rájön, hogy bele bír folyni mások álmaiba. Ez egy darabig igen mókás képességnek tűnik, ám kiderül, hogy a barátai titokzatos erők hatására épp olyan rémálmokat élnek át, amikből képtelenek felébredni. Hát persze hogy egyedül csak az álomutazó geek kisfiú segíthet rajtuk - pont ideális történet ez egy olyan geek producernek, aki bevallottan az új Steven Spielberg.

J. J. Abramst a Star Wars 7 óta mindenki ismeri, na de kicsoda Greg Grunberg? A Hősök című tévésorozat szimpatikus sztárja (ő volt a duci rendőr, aki hallotta mások gondolatait), aki már a 90-es években Hollywoodban dolgozott, mint Joel Silver producer asszisztense. 

Abrams ezer éves cimborájaként Grunberg szerepelt mindenben, amihez a geek író-rendező-propducernek köze volt, így a Lostban, a Mission: Impossible 3-ban és a Super 8-ban is láthattuk, Az ébredő Erőben pedig egy felkelő pilótát alakított.