Megkapta következő szerepét a Star Wars főhősnője

2016.04.19. 09:20

JJ Abrams producerkedése mellett készülhet Daisy Ridley következő filmje, és most nem a Star Wars 8-ra gondolok, hanem valami egészen másra. Ridley kapta a főszerepet a Kolma című romantikus fantasy-ben, amit Marienne Heller (Egy tinilány naplója) rendezhet, írja a The Wrap.

A film az izraeli Kol Ma She'Yesh Li című drámán alapul. A története szerint egy 72 éves nagymama egyszer csak összetalálkozik a gyerekkori, elhunyt szerelmével, és kap egy választási lehetőséget: vagy örökké vele marad a túlvilágon, vagy újraélheti az utóbbi 50 évet, kezdve azzal a nappal, amikor a férfi balesetet szenved. Gondolom az utóbbit választja, mert Daisy Ridley pont abban a korban van, hogy egy huszonéves nőt eljátsszon.

Az eredeti filmet Keren Margalit írta és rendezte, ő később az eredeti Terápiával lett ismert, amit aztán az egész világon adaptáltak.

Ridleyt a producerek próbálják megszerezni a Tomb Raider-rebootra is, azaz ő játszhatja az új Lara Croftot Angelina Jolie után (az új TR-játékok alapján passzolna a szerephez), illetve most forgatja a Csillagok háborúja nyolcadik részét. Feltételezzük azt is, hogy a kilencedikre is visszatér.

Ne maradjon le semmiről!