Mégiscsak lehet Vasember 4

2016.04.28. 12:07

Meglepő nyilatkozatot tett Robert Downey Jr., aki korábban arra célozgatott, nem valószínű, hogy folytatódik a Vasember-filmek sorozata. Az új Amerika kapitány főszereplői az ABC egyik esti műsorában szerepeltek, ahol a Tony Starkot alakító színész azt mondta, úgy érzi, egy Vasember-filmet még megcsinálna.

Downey egyébként nemcsak a Polgárháborúban, hanem – mint nemrég kiderült – az új Pókember-filmben, a Spider-Man: Homecomingban is feltűnik majd. A színész, aki az elmúlt nyolc év alatt hét filmben játszotta Tony Starkot, épp a múlt hónap során mondta, hogy nem bízik a Vasember-sorozat folytatásában, mert az Amerika kapitány 3 számára kicsit olyan, mintha a Vasember negyedik része lenne.

A nyilatkozat persze még távolról sem jelenti azt, hogy tényleg számítanunk kellene egy újabb filmre, pláne hogy Downey – aki köztudottan a világ egyik legjobban fizetett színésze – kicsit borsos árat kérne az új Vasemberért. "A Marveltől kiszivárgott infók szerint Downey 80 millió dollár körüli összegre számítana, ami első és második ránézésre is nevetséges pletykának tűnik. Maga a fizetése 20-25 millió dollárnál eleve nem lesz magasabb, 55-60 millió dolláros bevételt várni a film bevételéből pedig még egy Downey kategóriás színésznek is sok lenne" – írtuk egy korábbi cikkünkben.

Robert Downey Jr. (akivel szerdán cseteltünk is) egyébként ebben az adásban beszélt a Vasember folytatásáról:

Ne maradjon le semmiről!