Mégis lesz Zombieland 2

2016.04.29. 18:49

A 2009-es év egyik meglepetésfilmje lett a Zombieland című vígjáték, amiben az akkor még meglehetősen ismeretlennek számító Jesse Eisenberg és Emma Stone a folyamatosan töltött piskótát kereső Woody Harrelson igyekezett túlélni a zombiapoklipszist. Így:

Zombieland (2009) előzetes

A film folytatását 2012-ben kezdték el tervezni, 2014-ben a gyártásra is kiadta az ukázt a Sony, de nem lett belőle semmi, pedig már az első filmet rendező Ruben Fleischer is aláírt, a forgatókönyvet pedig a Feláldozhatók írója, Dave Callaham jegyezte volna (a Zombieland eredeti írói, Rhett Reese és Paul Wernic átmentek a Deadpoolhoz). Aztán sokáig megint semmi nem történt, majd a CinemaCon alatt bemutatták a film hivatalos logóját, és bejelentették, hogy Reese és Wenick mégis megírja a folytatást.

És mi lett belőle? Semmi, illetve egy nagyon rosszul sikerült sorozatpilot az Amazonnál, amitől a rajongók testületileg készültek ki, és nem is lett belőle sorozat. Ugorjunk 2016-ra: a Sony továbbra sem jelentett be semmit hivatalosan, de a ComicBook.com szerint a forgatásra idén augusztusban, Atlantában kerül majd sor, és már keresik is a statisztákat hozzá. Az egyelőre nem tiszta, hogy Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin tárgyalt-e a producerekkel, de Eisenberg nemrég azt nyilatkozta, hogy ha lesz folytatás, ő mindenképpen benne akar lenni.

Ne maradjon le semmiről!

Van még pár zombis cikkünk, tessen klikkolni!  • Hírek
  • Hírek