LeBron Jamesszel és szupersztár rendezővel jön a Space Jam 2

2016.05.02. 22:18

Nagyon úgy tűnik, hogy az évek óta pletykált Space Jam 2 most már tényleg csak pár lépésre van attól, hogy valóban elkezdjék a forgatást, legalábbis a Hollywood Reporter kész tényként közli azt, hogy LeBron James igent mondott a főszerepre, Justin Lin pedig a rendezésre. Ugyanakkor több NBA-szakíró szerint még hivatalosan nem szerződtek LeBronnal, de az egész már csak formaság lehet.

A Halálos Iramban-szériát felpörgető Justin Lin a rendezés mellett a forgatókönyv megírásának egy részét vállalja majd, amint befejezi az új Star Trek-film utómunkálatait.

Az 1996-ban bemutatott Zűr az űrben főszerepét Michael Jordan játszotta, Tapsi Hapsival és társaival ők mentették megy epikus kosárlabdameccsen a Földet a űrlényektől. A folytatás ötlete először 2009-ben merült fel, amikor kiderült, hogy LeBron James egy kosaras filmen dolgozik, de hamar kiderült, hogy nem a Space Jam 2 ideje jött el.

Space Jam - The tune squad introduction

2014 februárjában újra előkerült a projekt, majd májusban az is kiderült, hogy LeBron egy Judd Apatow-filmben megpróbálkozik a színészkedéssel, de ez a film végül a Kész katasztrófa lett.

2015-ben aztán minden elkezdett felgyorsulni: a Space Jam jogait birtokló Warner Bros. újabb védjegyeket adott be a Space Jam kapcsán, majd a stúdió szerződést kötött egy meg nem nevezett projektre Jamesszel. És most ott tartunk, hogy elviekben rendező és főszereplő már van, tehát már csak egy jó sztori kellene.