Egy új Alien-karakterről már tudjuk, kicsoda

2016.06.10. 12:44

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az Alien: Covenant című új Alien-filmben, ami egyben a Prometheus 2 is, szerepelni fog Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, és Jussie Smollett, de arról nem sokat tudtunk. hogy Fassbenderen kívül milyen karaktereket alakítanak majd. Ő ugye a Prometheusból ismert androidot hozza majd a második körben is.

aliencovenant-waterston-firstlook-cropped

A többiek a Covenant névre hallgató hajó legénységének tagjait játsszák, Katherine Waterstone például egy Daniels nevű nőt, akiről a The Playlist azt írja, hogy (és mivel spoileres az infó, kattintani kell érte)

rontóc alert! rontóc alert! rontóc alert! eontóc alert! rontóc alert!

Ellen Ripley anyját alakítja, amivel Ridley Scott beváltja ígéretét, és a második Prometheus-filmet beköti szépen az Alien-franchise-ba. Scott ugye még a Prometheus premierje után nyiltkozta, hogy ezek a filmek (melyekből hármat tervezett), időben az Alein előtt játszódnak, de annak eseményeibe csatlakoznak majd be.

Daniels karakteréről készólt fotó korábban, ez látható fent, és már akkor is azt írték róla, hogy erősen Ellen Ripley-re hajaz, így már érthető, miért. Hogy aztán ez mennyire fontos a film szempontjából, hogy Daniels főszereplő-e, vagy csak egy érdekes mellékszál része, azt nem tudni. Az viszont az infó legitimitását bizonyítja, hogy a The Playlist a Fox kérésére eltávolította a spoilert.

Az Alien: Covenant 2017-ben kerül a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!