Rooney Mara új sci-fijével erősít a Netflix

2016.06.14. 13:29
A színésznő és Jason Segel főszereplésével készülő sci-fi jogait most szerezte meg a Netflix, amely filmfronton is egyre jobban erősít.

A jövőre elkészülő The Discovery írója és rendezője az a Charlie McDowell, akinek két éve már sikerrel mutatták be a The One I Love című filmjét. Az új filmben Rooney Mara és Jason Segel játsszák majd a főszerepeket, de feltűnik benne Robert Redford is, aki Segel apját alakítja, és aki megtapasztalja a halál utáni életet, írja a Deadline.

A filmet 2017-ben a Netflixen lehet először látni, és egy rövid ideig a mozik is játsszák majd. Mindez újabb jele annak, hogy a streaming szolgáltató nemcsak a saját gyártású sorozatokban, hanem filmekben is erősít: az idei év elején több független filmet is megvásárolt, miközben olyan neves alkotók filmjeire is lecsapott, mint Ricky Gervais, Brad Pitt vagy Adam Sandler.

Mivel McDowell előző filmje is legalább annyira volt romantikus komédia, illetve párkapcsolati dráma, mint sci-fi, jó eséllyel a The Discovery is hasonlóan elgondolkodtató alkotás lesz: ebben például emberek milliói lesznek öngyilkosok, hogy újrakezdhessék az életüket, miután megtudják, hogy a halál egyben egy új élet kezdete is.

“Ha azt mondjuk, hogy eredeti, még semmit sem mondtunk arról a világról, amit Charlie hozott létre ebben a filmben és amely rabul ejti majd a nézőket” - mondta a Netflix részéről Ted Sarandos, aki szerint az előfizetőik imádni fogják a filmet.

Ne maradjon le semmiről!