A kis kedvencek titkos élete tarolhat a pénztáraknál

2016.07.07. 07:08

Most hétvégi bemutató Amerikában a Kis kedvencek titkos élete, amit sok rajzfilmrajongó már régóta vár. Nemrég csengett le a Szenilla nyomában, - amit egyébként mi annyira nem szerettünk, és nem is volt annyira népszerű, mint Amerikában. Ahol viszont nagyon jól termelt, több mint 380 millió dollárt hozott össze eddig. A Kis kedvencek titkos életét most pénteken mutatják be Amerikában, összesen 4300 moziban, és legalább 70 millió dollárt várnak tőle a nyitóhétvégén.

Mondjuk elég erős volt az idei animációs felhozatal úgyhogy kérdés, hogy a Kis kedvencek titkos élete le tudja-e nyomni a mondjuk elég eredeti Zootropolist? Koncepciójában egyébként a kis kedvencek is elég újszerű, nagyjából arról szól, hogy mihez is kezdenek magukkal otthon a házi kedvencek, amikor gazdáik elmennek otthonról.

Az amerikai pénztáraknál a legtöbbet a Toy Story 3 hozta a rajzfilmek közül, a nyitóhétvégén 110 millió dollárt, ezt követi a Zootropolis 75 millióval és kérdés, hogy a Kis kedvencek hányadik helyen landol majd.

A magyarországi bemutató augusztus 4-én lesz.

A kis kedvencek titkos élete (2016) magyar nyelvű előzetes #1

Ne maradjon le semmiről!