Lesz még egy rész Fűrész

2016.07.13. 16:30

A legutóbbi Fűrész-film alcíme Az utolsó felvonás volt, mivel akkor valószínűleg maguk a készítők sem hittek benne, hogy hét (!!!) rész után majd következik egy nyolcadik. Márpedig ez a helyzet, és a Warcrafttal jó sok pénzt kereső, a Pokémonra rárepülő Lionsgate úgy érzi még mindig van olyan emberi belső szerv, amit nem mutattak még premier plánban. Közeleg a Fűrész 8.

Az első filmet még az ausztrál James Wan rendezte 2004-ben mindössze 1,2 millió dollárból, aminek nagyjából az ötvenszeresét hozta vissza a mozikban. A Fűrész ezután lett az ezredforduló utáni időszak legnépszerűbb horrormárkája és valószínűleg abban is közreműködött, hogy James Wan legközelebb már százmilliós blockbustert készíthet Aquaman karakteréből.

A Lionsgate nagyra törő terveit Wan már ugyan kinőtte, de a folytatáshoz csatlakozott két nagyon tehetséges rendező, Michael és Peter Spierig. A német Spierig testvéreket leginkább a remek Időhurok c. sci-fi miatt lehet ismerni, a Bloody Disgusting szerint rájuk bízzák majd a Fűrész: Hagyaték elnevezésű folytatást. Ja, és a hírek szerint Wan besegít majd a produceri feladatokba, ha már annak idején neki köszönhetően lett fejős tehén a Fűrészből. A Spierig testvérek pedig végre megmutathatják, hogy mit tudnak kezdeni egy igazi filmes franchise-szal.

Ne maradjon le semmiről!

Ön megnézne még egy Fűrész-filmet?