A szürke ötven árnyalata folytatását forgatták a terrortámadás napján Nizzában

2016.07.15. 09:13

A stáb tagjai a hírek szerint biztonságban vannak, de még nem tudni, folytatják-e hétvégén a forgatást.

A Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével készülő film stábja csütörtökön pont Nizzában forgatott, ahol aznap este egy teherautó hajtott a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot néző tömegbe. A terrortámadásnak a legfrissebb hírek szerint 84 halálos áldozata van.

02
Fotó: Universal Pictures

Az erotikus dráma forgatását azonban estére már befejezték, és egyelőre úgy tűnik, a stábból senki sem került az áldozatok közé. Az egyik producer, Dana Brunetti az Instagramon Monte-Carlóból posztolt egy képet aznap este, melyen a másik producer, Michael de Luca és a filmben producerként közreműködő szerző, E. L. James láthatók, a támadás után pedig a szállodai szobájából jelezte, hogy biztonságban vannak. Arról még nincs hír, hogy a hétvégére tervezett forgatást elhalasztják-e.

Heading to take down the house only to discover once we were in it had been taken down years ago.

Dana Brunetti (@danabrunetti) által közzétett fénykép,

A szürke ötven árnyalatát tavaly februárban mutatták be, hatalmas siker és lesújtó kritikai visszhang kíséretében, a második részben az elsőhöz hasonlóan Dakota Johnson és Jamie Dornan játsszák a főszerepet.

A környéken tartózkodik egyébként Rihanna is, aki pont pénteken lépett volna fel Nizzában, a koncertet természetesen elhalasztották.

(via  Variety)

Ne maradjon le semmiről!