Jackie Chan rengeteg pénzt vihet Ausztráliába

2016.07.28. 15:15

Jackie Chan a Sydney-i Operaháznál viccelődve jelentette be Bleeding Steel című filmjének ausztráliai forgatását, írja az ABC News. "Imádok itt dolgozni, nagyon jól ismerem Ausztráliát" – mondta a sajtótájékoztatón.

A film stábjához ausztrál színészek is csatlakoztak: Tess Haubrich a 2013-as Wolverine-filmből és a jövőre mozikba kerülő Alien: Covenant-ból, illetve Callan Mulvey, aki olyan filmekben szerepelt, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája és az idei Batman Superman ellen.

A film producerei a sajtótájékoztató alatt többször is elmondták, hogy a Bleeding Steel a legnagyobb költségvetésű kínai film, amit valaha Ausztráliában forgattak, de az újságírók sokadik kérdésére sem mondtak pontos összeget. A forgatás egyébként Sidney után Kínában és Taiwanon folytatódik.

A film rendezője és forgatókönyvírója Leo Zhang. A történet szerint Chan egy különleges ügynököt alakít, aki egy fiatal nőt próbál megmenteni egy vérszomjas banda karmai közül, miközben úgy érzi, különleges kapcsolat köti őt a lányhoz, mintha előző életükben találkoztak volna.

Chan egyébként hét éves korában szüleivel Hong Kongból egy időre az ausztrál fővárosba, Canberrába költözött. "Jól ismerem az országot, két évet töltöttem itt, főleg Canberrában, de Sydney-t és Melbourne-t is jól ismerem. Olyan vagyok, mint valami idegenvezető" – viccelődött az operaháznál.

A Forbes összeállítása szerint tavaly (81 millió dollárral) Chan volt a második legjobban kereső színész az egész világon. Egyedül Robert Downey Jr. előzte meg.

Ne maradjon le semmiről!