Jared Leto: Van elég anyag egy saját Joker-filmre

2016.08.09. 09:27

A Suicide Squaddal a Warner másodjára is belelépett ugyanabba a folyóba, mint a Batman Superman ellen-nel, megint itt van egy szuperhősfilm, amit a kritika elagyabugyál, de közben meg cseng a kassza, és lapátolhatják ki belőle a pénzt. Az SS-hez ráadásul volt egy nagyjából egy éven át tartó, hihetetlenül tenyérbemászó reklámkampánya is, aminek még a premier után sincs vége, a szereplők ugyanis tartják az interjú-körútjaikat, hogy még megnyomják a stúdió bevételeit.

the-joker 0

Egy ilyenen, a BBC-nek mesélte el Jared Leto – aki a kampányban folyton misztifikált, végül a filmben nagyjából 15 percet szereplő Jokert játszotta –, hogy a legtöbb jelenetben annyira turbóra kapcsolta magát, hogy egészen biztosan kijöhetne egy saját Joker-film is, írja a Variety.

Azt hiszem, hogy minden egyes jelenetben annyit teljesítettem, hogy végül már arról szólt az egész, hogy hogyan szűrjem ki az őrületet, mert sok lehetőséget akartam, és egy egész Joker-filmre is elég felvétel készült

- mondta a színész a BBC-nek adott interjújában, és hozzátette, hogy ő speciel azt akarta, hogy legyen korhatáros a film.

Ne maradjon le semmiről!