Jared Leto is Budapestre jön

2016.08.19. 09:18 Módosítva: 2016.08.19. 12:57

Ryan Gosling lassan második hónapja van nálunk feleségével, Eva Mendesszel (hozták az egész családot, kutyástul) és dolgozik a Szárnyas fejvadász második részén, hamarosan csatlakozik hozzá Harrison For, Robin Wright és Jared Leto is, akinek szereplését tegnap jelentette be a gyártó. Leto karakteréről semmit nem lehet tudni, ha tippelni kellene, replikáns lesz.

A filmben szerepel majd Mackenzie Davis (a Halt and Catch Fire című tévésorozat programozócsaja) és Lennie James (a The Walking Dead Morganje) is, a rendezője Denis Villeneuve, az operatőre pedig Roger Deakins.

A Hampton Fancher-Michael Green páros írta forgatókönyvről egyelőre nem sok mindent tudni, de az biztos, hogy az 1982-es első rész után évtizedekkel játszódik, és 2017 október 6-án már be is mutatják. Ridley Scott, a klasszikus Szárnyas fejvadász rendezője producerként van jelen a film mögött. 

Denis Villeneuve, aki azt ígérte egy interjúban, hogy végleg pontot tesznek majd az első film legnagyobb kérdésére, azaz Deckard kilétére: replikáns-e vagy sem? A klasszikus első részt rendező Ridley Scott erről azt mondta, hogy 

hát persze, hogy az, ez nem kérdés.

Harrison Ford viszont többször is azt nyilatkozta, hogy karaktere ember, amit a film moziváltozat is sugallt.