Már dolgoznak a Zombieland folytatásán

2016.08.30. 10:44

Mielőtt még a Walking Dead-sorozat útjára indította volna a tévés, filmes, videojátékos zombiapokalipszist, volt egy film 2009-ben, ami megelőzte a saját korát. Ez volt a Zombieland, ami humorral kombinálta az élő halottak világát. Akkor Woody Harrelson (és Bill Murray) volt a legnagyobb név a filmben, és voltaképpen innen nőtte ki magát később Emma Stone és Jesse Eisenberg is. Már évek óta pletykálnak róla, hogy jöhetne a folytatás, de egy nagyon gyenge sorozatpiloton kívül végül soha nem lett az egészből semmi. Talán majd most.

zomb450

Az AMC Geeking Out c. műsorában szerepelt Paul Wernick és Rheet Reese, a Deadpool-film rogatókönyvírói, akik az adásban elkotyogták, hogy éppen a Zombieland 2-n dolgoznak. Wernick és Reese még azt is elmondta, hogy másnap mennek dumálni Woody Harrelsonnak elmondani azokat a terveiket, amiket a folytatásra terveznek. Ezzel kb. hivatalos, hogy a Sony újra megpróbálja feléleszteni a filmet, ami mindössze 23,6 millió dollárból készült, de végül a Z világháború mögött minden idők második legnyereségesebb zombifilmje lett.

A két író egyébként azt is elmesélte, hogy eredetileg nem is Bill Murray szerepelt volna a filmben, hanem Patrick Swayze, de végül lebetegedett. A helyére felkértek egy tucat másik színészt, mint Jean-Claude Van Damme, Kevin Bacon, Sylvester Stallone vagy Mark Hamill, de mind lemondták. Végül Harrelson Bill Murrayt és Dustin Hoffmant ajánlotta, de utóbbi nem ért rá, így maradt Murray, aki egy kis átírás után simán bevállalta a mára kultikussá váló jelenetet.

Ne maradjon le semmiről!