Elütötte egy autó a Valami Amerika rendezőjét

2016.09.02. 10:41

Óriási szerencséje volt a Valami Amerika rendezőjének, Herendi Gábornak. Persze nem az, hogy elütötte egy autó, hanem hogy a baleset után éppen arra járt mentőszolgálat főigazgatója, aki – bár nem volt szolgálatban – elkezdte az ellátását. A Balázs Béla-díjas rendező szerda este ment motorjával a Pesthidegkúti úton, amikor elsodorta egy autó. Herendi a szemtanúk szerint hatalmasat esett az ütközés következtében, több métert repült a motorról, írta a Bors. Ugyanakkor a szemtanúk szerint nem egyértelmű, hogy Herendinek lett volna elsőbbsége.

Herendi szerencséjére a közelben autózott éppen Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat megbízott főigazgatója is, aki hallotta, hogy a kollégáit riasztják. Gondolkodás nélkül arra kanyarodott, a földön fekvő sérülthöz sietett, és a mentők kiérkezéséig megkezdte az ellátását.

A főigazgató immár másodszor ment meg szolgálaton kívül valakit: a kinevezése napján a budapesti Széll Kálmán téren élesztett újra egy járókelőt, arra is véletlenül járt.– A rendező bal bokája tört el, jelenleg a János kórházban fekszik, állapota kielégítő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport