Küklopsz és a haverok shopiznak egyet a plázában

2016.09.13. 10:15

Az X-Men: Apokalipszis nem minden idők legrosszabb X-Menje, de azért bőven ott van a helye Bryan Singer szégyenfalán. Vannak olyanok, akik azonban még így is védik a filmet, pedig egy most kikerült videó alapján inkább örülhetnének, hogy nem lett ennél rosszabb. 

http://xmenladies.tumblr.com/post/150230197052/x-men-apocalypse-deleted-mall-scene

Ezt a jelenetet végül kivágták, valószínűleg érthető, hogy miért. A fiatal mutánsok elmennek egy igazi '80-as évekbeli plázatúrára, ahol úgy viselkednek, mint azok a rettentő irritáló tinédzserek, akik tényleg élvezik, ha egész nap boltok előtt sétálgathatnak lassított felvételként. Nyilván csak egy apró montázsról van szó, de azért egészen szomorú, hogy Bryan Singer mennyire erőlködik a '80-as évek retróláz behozásával. Old school videojátékok, az az ezerszer ellőtt Man Without Hats-dal, bakelitlemezek, boomboxra történő táncpárbaj. Mintha valaki leült volna egy rakás 30 évvel ezelőtti ifjúsági film elé, és kijegyzetelte volna a szerinte cool dolgokat.

Az már tényleg csak bónusz, hogy a kék színű, mezítlábas, seggében farkat hordó Árnyéktól miért nem kapnak sikítófrászt az emberek. Jean Grey műve? Talán a plázában azt hiszik, hogy biztos csak valami promóciós jelmez? A videóból ez nem, az viszont kiderül, hogy eredetileg ő is kapott volna egy breaktáncos részt, ahol a farkán pörög. Köszönjük meg istennek, hogy ez nem történt meg. Szó se róla, Jubilee karakter ezer módon kötődik a plázákhoz, és így már lehet érteni, hogy miért kellett berakni a filmbe.

Hogy aztán kivágják az egészet a fenébe, teljes joggal.

Ne maradjon le semmiről!