Természetesen trilógia lesz a Jurassic Worldből

2016.09.13. 09:35

Annyira nem meglepő, hogy az 1,7 milliárd dolláros globális bevétel után a Universal gyorsan berendelte a Jurassic World folytatását. Az meg pláne, hogy egy friss interjú szerint az új film voltaképpen egy trilógia második része, legalábbis ezt állítja a januárban érkezett rendező.

JurassicWorld trailer

Juan Antonio Bayona év elején váltotta Colin Trevorrowt, aki a kilencedik a Star Warst rendezi majd. A katalán rendező az LRM-nek adott interjút, ahol arról beszélt, hogy vajon miért pont őt kérte fel a Universal a rendezésre. Szerinte a stúdió nagyon szerette két korábbi filmjét, A lehetetlent és az Árvaházat, különösen Colin Trevorrow. Ráadásul Bayona ebben a két filmben megmutatta, hogy tud horrort és katasztrófafilmet is készíteni, ami azért elég jól jön, ha háromemeletes dinoszauruszokról forgat az ember.

Az interjúban arról is beszél, hogy Trevorrow már kitalálta a teljes trilógiát, aminek épp írják a második részét, és fél évvel vannak a forgatás megkezdése előtt. Vagyis Colin Trevorrow a Star Wars-munka ellenére továbbra felügyeli a Jurassic Park munkálatait, ami azért nem rossz jel. Az új Jurassic World-film 2018 nyarán érkezik a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!