Jól áll Scarlett Johansson kezében a pisztoly

2016.09.22. 11:52

Elég nagy balhé lett abból, hogy egy fehér amerikai színésznő, Scarlett Johansson kapta a kultikus japán anime, a Ghost In The Shell filmes adaptációjának főszerepét, ezért is várja már nagyon mindenki, hogy megnézhesse a végeredményt. Eddig csak forgatási fotók szivárogtak ki, de most megérkezett az első teaser, ami voltaképpen öt darab minitrailer egymásután.

Az öt darab minielőzetest a Mr. Robot című tévésorozat fináléja után vetítették le, de azon túl, hogy esztétikailag mire lehet számítani, nem igazán mond semmit egyik felvétel sem. A Ghost in the Shell-adaptációt Rupert Sanders rendezi, akinek a Hófehér és a vadász a legismertebb filmje. A Ghost in the Shellt a tervek szerint 2017 márciusában mutatják be.

GHOST IN THE SHELL - Official Teaser Trailer (2017)

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla