Anger Zsolt késsel támad Kamarás Ivánra egy rejtélyes akciókrimiben

2016.09.27. 14:33

Szinte a semmiből jött a Cop Mortem című magyar akciókrimi előzetese, melyet már 12 ezernél is többen láttak, a Ganxsta Zolee-tól Gesztesi Károlyig számos ismert nevet felvonultató filmet még az idén be is mutatják.

Az előzetesben rengeteg látványos akciójelenet van ugyan, máskor viszont az egész valamiféle paródiának tűnik, és mivel eddig semmilyen információnk nem volt arról a filmforgalmazóktól, hogy készülne egy ilyen film, még az is megfordult a fejünkben, hogy ez valami előzetesnek álcázott reklám/vírusvideó, de a jelek szerint nem az.

Kérdésünkre a Pannónia Entertainment megerősítette, tényleg bemutatják a filmet, mely "független filmként készül (természetesen támogatók, partnerek bevonásával)." A filmforgalmazó pont emiatt látja izgalmasnak a dolgot, hogy egy filmes szakember (kaszkadőr) képes volt saját erejéből elindulni az önálló filmkészítés útján, amihez aztán a hozzáállását és lelkesedését látva nagyon sokan csatlakoztak.

Számos ismert magyar filmszínész tűnik fel a trailerben: a főbb szerepeket alakító Anger Zsolton és Kamarás Ivánon kívül Gáti Oszkár, Nagy Zsolt, Szabó Győző, és a már említett Ganxsta Zolee és Gesztesi Károly is látható, a film rendezője pedig Kovalik József, aki egyébként kaszkadőrként dolgozik.

A filmhez most sajtóanyag is érkezett, melyben Kamarás Iván mesél arról, hogyan vették fel az Árkád Budapest bevásárlóközpont tetején: "Anger Zsolt egy késsel támad rám, a szúrásokat, vágásokat egy bilinccsel blokkolom." A színész ebben azt is elmondja, öt óráig tartott felvenni az éjszakai jelenetet, és huszonötször vették újra, ezért a napfelkeltéig az Árkád tetején maradtak. És ha minden igaz, még az idén, november 24-én be is mutatják.

Ne maradjon le semmiről!