Elképesztően jól néz ki Az ötödik elem rendezőjének új sci-fije

2016.11.11. 07:00

Erre nem számítottunk, de Luc Besson legújabb, horribilis összegből, és egy képregénysorozatból készült sci-fijének az előzetese hihetetlenül ígéretes: minden egyes képe egy kincs, szimpatikus főszereplői vannak (Dane Dehaan és Cara Develinge), és még viccesnek is tűnik.

Jó, egy előzetes még nem a világ, de azért nézzétek meg ezt:

Valerian and the City of a Thousand Planets

Nem olyan, mint az Avatar, Az ötödik elem, meg egy jó látványos videojáték keveréke? Én pont ilyesmit várok egy 2017-es sci-fitől, a felsoroltak hátrányai nélkül.

Sajó kolléga az előzetes beharangozójához írta a következőt:

Az eredeti képregény egy hős és segédje kalandjait követi végig a galaxison keresztül, és az egyik legfontosabb európai képregények között tartják számon, ahonnan ihletett merítettek olyan filmek, mint az Ötödik elem, a Csillagok háborúja vagy az Avatar. Valerian és Laureline kalandjai ráadásul nem szimpla űrutazások, mivel mindketten afféle űrkopók, akik nem csak térbeli, hanem időbeli ugrásokkal védik az űrigazságot. A film a két hős utazását dolgozza fel Alpha városába, ahol ismeretlen erők meg akarják bomlasztani a metropolisz sokszínűségét. A filmben egyébként feltűnik még Clive Owen, Ethan Hawke, John Goodman, sőt, Herbie Hancock, a legendás dzsesszzenész is.

A filmet 2017. július 21-én mutatják be Magyarországon.

Ne maradjon le semmiről!