Hét év börtön vár A sötét lovag egyik szereplőjére

2016.11.29. 14:53

Elág nagy bajban van Anthony Michael Hall. A nyolcvanas években még tinifilmekben, a kilencvenestől kezdve meg leginkább sorozatokban szereplő színészt akár hét évre is lesittelhetik súlyos testi sértésért.  

Hall a szomszéddal kapott össze, de annyira, hogy a szájkarate után egymásnak estek, és Hall a földre lökte a férfit, aki ettől eltörte a csuklóját és a háta is eléggé megsérült. Nem ez volt az első hajtépésük egyébként, de Hall szerencsétlenségére ezt fel is vette valaki, a szomszéd feljelentett, a Los Angeles megyei ügyészség meg vádat emelt súlyos testi sértésért.

Az ügyről először beszámoló TMZ szerint 2011-ben Hallt már egyszer letartóztatták a háza előtt, mert a járókelőket kurvaanyázta lelkesen. Mint később kiderült, be volt rúgva, de istenesen - az incidens után ment is elvonóra. Azt nem tudni, hogy a mostani hepajban az alkohol milyen szerepet játszott. 

Hall 2002 és 2007 között a Stephen King regényéből forgatott Holtsáv című sorozatban alakította a jövőbe látó Johnny Smith szerepét, de fontos szerelője volt a 13-as raktár című sci-fi-nek és a Murder in the first című krimisorozatnak is.

Ne maradjon le semmiről!