Kanye West nélkül sokkal erősebb az Assassin’s Creed

2016.12.10. 07:34

Bár a világ inkább Zsivány Egyes-lázban ég, időközben megérkezett az Assassin’s Creed harmadik előzetese is, ami az eddigi talán legjobb trailer, ami a videojáték filmváltozatához készült. A videó alatt legalábbis ennek örvendeznek a rajongók.

Michael Fassbender már az év elején megmondta, hogy óriási lesz az Assassin's Creed filmváltozata, aztán májusban kijött az első trailer, aminek kapcsán mi is megírtuk, hogy nagyon súlyos lehet majd a végeredmény.

Amilyen népszerű a most megjelent trailer, az emberek annyira utálták az elsőt, főleg amiért Kanye West száma szólt benne, úgyhogy a második előzetesre már inkább ejtették Westet, és mindenki megnyugodhat, hiszen a mostaniban sem kell őt hallgatnunk.

A sztori szerint a Fassbender által alakított főszereplő tudatát visszarepítik a spanyol inkvizíció idejére, hogy egy felmenője bőrébe bújjon. A rajongók egy jelentős része kissé ki is bukott, amikor kiderült, hogy a filmnek csak egy része játszódik a múltban.

Assassin's Creed (2016) előzetes #3

A filmet egyébként az a Justin Kurzel jegyzi, aki a Macbeth-et is rendezte, a rendező onnan hozta magával Fassbendert és Marion Cotillardot is. Az Assassin’s Creed karácsonyra kerül majd a mozikba az Államokban, nálunk pedig december 29-től lehet majd megnézni – és közel két és fél órát rá is kell majd szánnunk.

Ne maradjon le semmiről!