Trump miatt ütött le egy Uber-sofőrt T. J. Miller

2016.12.10. 00:11

Testi sértés miatt letartóztatták a Deadpool, a Szilícium-völgy, és a héten mozikba került, rémesen sikerült Hivatali karácsony című film egyik főszereplőjét Hollywoodban, írja a Variety. A színészt péntek hajnalban vitték el a rendőrök, majd még a nap során szabadon engedték. Ügye a bíróságon folytatódik tovább.

A TMZ forrásai szerint Miller a GQ férfimagazin Év férfija elnevezésű bulijáról tartott hazafelé, amikor összeszólalkozott az őt szállító Uber-sofőrrel az autóban. A lap úgy tudja, Miller és a kocsi gazdája Donald Trump győzelme miatt szólalkozott össze, majd amikor a színész házához értek, Miller bemosott neki egyet.

A sofőr erre begurult, és telefonon értesítette a rendőröket az esetről, akik ezután őrizetbe vették. A TMZ forrásai azt állították, nem észleltek látható sérülést az autó vezetőjén, viszont jelezték, hogy Miller italosnak tűnt.

A színész korábban a feleségével mutatkozott/mulatozott a férfimagazin partiján, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ő is jelen volt-e, amikor az eset történt. Twitter-bejegyzései alapján az azonban egyértelmű, hogy Miller nem szimpatizál Trumppal.

Miller legújabb filmje, a Hivatali karácsony egyébként épp most került mozikba. Nekünk nagyon nem tetszett, hiába szerepelt benne példul Jennifer Aniston is. "Olyan vígjáték, amiből leginkább a poénok hiányoznak" – írtuk a filmről szóló kritikánkban.

Ne maradjon le semmiről!