Azért ez még egy Halálos iramban-filmtől is meglepő

2016.12.12. 08:38

Charlize Theron az újonc a Halálos iramban-sorozat nyolcadik részében, a The Fate of the Furiousben. Az előzetesben nincs olyan helyzet, amit az alkotók ne mernének megjátszani: van jégpáncél alól kirobbanó tengeralattjáró miatt felrepülő autó, repülőgépet utolérő autó, négy másik autót egymáshoz vágó autó, és minden, amit még el lehet képzelni. Meg amit nem.

Április 13-án érkezik a Halálos iramban nyolcadik része, amelyet ezúttal Az olasz melót, az Egyenesen Comptonbólt és a Cypress Hill vagy R. Kelly több videóját rendező F. Gary Gray rendez. A Fast 8 címet végül The Fate of the Furiousre cserélték, ami magyarul annyira hülyén hangzik, hogy inkább megvárnánk a hivatalos magyar címet a fordítás helyett.

A film két újonca két színésznő lesz: főszerepet kap a Mad Max: A harag útja Furiosája, Charlize Theron, aki Az olasz melóban már dolgozott a rendezővel, és felbukkan az Oscar-díjas Helen Mirren is.

A sztori szerint Charlize Theron karaktere elcsábítja a Michelle Rodriguezzel épp nászúton lévő Domot (Vin Diesel), aki emiatt rejtélyes ügyekbe keveredik - legalábbis a többi szereplő számára rejtélyesekbe. Így a család többi tagja arra kényszerül, hogy Dom ellen forduljon.

A nyolcadik részben visszatér Tyrese Gibson, Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russel és Ludacris. A főszerepet pedig továbbra is az autók játsszák.

Ne maradjon le semmiről!