Egyszerre temethetik Carrie Fishert és édesanyját

2017.01.01. 21:08

A Leia hercegnőként világhírűvé lett Fishertől és a szintén hollywoodi filmsztár édesanyjától, Debbie Reynoldstól közös temetésen vehetnek búcsút rokonaik és barátaik a tervek szerint.

Carrie Fisher öccse, Todd beszélt a közös temetés lehetőségéről az ABC Newsnak, de ennél több konkrétumot egyelőre nem tudott mondani, csak azt, hogy a család a közös temetést tervezi.

Mint az ismeretes, a 84 éves színészlegenda, Debbie Reynolds egy nappal azután halt meg, hogy lánya, Carrie szívrohamban elhunyt. Az utolsó években Fisher és Reynolds egy Beverly Hills-i házban, egymás szomszédjaiként éltek, és ezeket az éveiket egy még be sem mutatott dokumentumfilm is megörökítette.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét