18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csak erős gyomrúaknak ajánlott a kannibál horror

2017.01.13. 20:22

A francia horrorfilm, a Raw, azzal szerzett hírnevet magának, hogy a torontói filmfesztiválon többen elájultak és hánytak a vetítés alatt. Ez egyébként már az előzetesen is előfordulhat így csak akkor nézze meg, ha elmúlt 18 éves, és bírja a gyomra a vért és nyers húst.

Raw (2017) előzetes

Bár a kritikusok egyébként méltatták a filmet, témája elég szokatlan. A történet szerint a 16 éves főszereplő lány imádja az állatokat, ezért nem is eszik húst, egyszer azonban az osztálytársai arra kényszerítik, hogy megegye egy nyúl máját. Az első hússal való találkozás után pedig elkezd nagyon vágyakozni a nyers hús iránt, újra és újra meg kell kóstolnia. Később az állatorvosi egyetemre megy, ahol ismét egy nagyon durva világba csöppen a zárt egyetemi campusban. 

Julia Ducournau francia rendező első filmjét egyébként szinte kivétel nélkül mindenki dicsérte, bár vannak benne durva részek a kritikák szerint ezt tökéletesen kiegyensúlyozzák a komikus elemek, miközben a felnőtté válás és nővé érés nagyon fontos kérdését feszegeti.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport