Mel Gibson rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását

2017.02.16. 09:17 Módosítva: 2017.02.16. 09:22

Írtunk már arról, hogy úgy néz ki, Hollywood kezd megbocsátani Mel Gibsonnak, aki elkezdett újra szerepajánlatokat kapni. Például csatlakozhat Will Ferrellhez és Mark Wahlberhez a Megjött apuci folytatásában, amiben fontos szerepet kaphat. És most újabb hírek érkeztek az ausztrál színészről, aki talán rendezőként is újra bizonyíthat. A Variety szerint ugyanis elképzelhető, hogy rábízzák a Suicide Squad folytatását. Mondjuk az első rész nem volt túl jó, de így is összehozott 750 millió dollárt – a folytatás tehát borítékolható.

Gibson mellett azért még mások is versenyben vannak a rendezői székért, például Jonathan Levine és Ruben Fleischer, de felmerült Daniel Espinosa neve is. Állítólag a Warner már mind a négy jelölttel találkozott, de nem zárnak ki újabb neveket sem a listáról. Az első részt David Ayer rendezte, és sokáig úgy volt, ő készíti majd a folytatást is.

Gibsont elég sokáig mellőzte Hollywood, miután 2006-ban a rendőrök elkapták ittas vezetésért, mire dühében a színész zsidózni kezdett. A  Másnaposok 2-ben csak néhány pillanat erejéig tűnt volna fel, ám stúdión belül óriási konfliktust szült az ötlet, úgyhogy végül Liam Neeson ugrott be helyette. Utoljára 2002-ben szerepelt nagy stúdió által finanszírozott projektben, ez volt az M. Night Shyamalan által rendezett Jelek. Azóta a filmjei a stúdiórendszeren kívül készültek, és csak azért valósulhattak meg, mert maradtak még befolyásos barátai a városban. A Fegyvertelen katona azonban mindent megváltoztatott. A film világszerte 163 millió dolláros bevételt hozott, a 6 Oscar-jelölésről nem is beszélve, amik között Gibsont is jelölték a legjobb rendezés díjára.