Megvan a Deadpool 2. női főszereplője

2017.03.10. 11:00

Ryan Reynolds persze ezt sem a szokásos módon jelentette be: egy csomó dominóból rakta ki, ki játssza majd Dominót.

Már elkezdték a Deadpool 2. részének forgatását, sőt, már egy videót is kiadtak belőle, de az még csak most lett nyilvános, hogy ki fogja játszani a formabontó, nagyon fekete humorú és a Marveltől szokatlanul szabadszájú szuperhősfilm női főszerepét, Dominót, írja a Collider.

Először egy újságíró szellőztette meg, hogy "azt beszélik", az Atlanta című tévésorozat szereplője, Zazie Beetz játszhatja a különös mutánst, Neena Thurmant, akit Domino néven ismernek az X-Force képregényekben. Domino szuperképességét nem ő maga vezérli tudatosan: ő afféle dominó-effektet indít el maga körül, hogy a dolgok mindig úgy alakuljanak, ahogyan az számára a legkedvezőbb.

Ryan Reynolds pedig hamarosan kitett a Twittere egy csomó dominókockát, amelynek a pöttyeit úgy egészítette ki, hogy kijöjjön belőle a színésznő neve.

A Deadpool második részét nem az elsőt váratlanul sikeressé tevő Tim Miller, hanem a John Wick első részének társrendezője, David Leitch dirigálja majd. Amerikában 2018. március másodikán mutatják be. És úgy tűnik, hamarosan minden Deadpoolról fog szólni, mert jönnek az összes mutánst bemutató X-Force filmek, amelyeknek egyik vezető alakja is ő lesz.

Ne maradjon le semmiről!