Szegény Kis Hableányt a cirkuszban mutogatják

2017.03.10. 09:10

Kijött az élőszereplős Kis Hableány első előzetese gonosz varázslóval, cuki kislánnyal és Shirley MacLaine-nel.

littlemermaid2

Ezúttal nem a Disney készített élőszereplős verziót Andersen klasszikus meséje alapján, de azért így sem kell szégyenkeznie a készítő kisebb cégeknek, a Conglomerate Mediának és a Kingsway Productionsnek, mert megnyerték az Oscar-díjas színészlegendát, Shirley MacLaine-t az egyik szerepre.

Most pedig megjelent az első előzetes is, amelyből kiderül, ez a film elsősorban az emberek között, és nem az óceánban fog játszódni, mivel szegény Hableányt cirkuszban mutogatják, és egy gonosz varázsló tartja fogva, és egy cuki szőke kislány lesz az, aki majd kiszabadítja őt.

The Little Mermaid (2017) Trailer

 A filmet két szinte teljesen ismeretlen filmes rendezi, Chris Bouchard és Blake Harris. Előbbi leginkább a vizuális effektekért felelős, legtöbbször a stáblistán sem megjelent lótifutiként volt jelen a filmek környékén, az adaptációt is író Harris pedig még ennyire sem ismerhető. Az sem árul el sok jót, hogy 2017-ben képesek voltak a film hivatalos csatornáin 480 pixeles képminőségben közzétenni a trailert, ami nagyjából egy fokkal profibb dolog, mint ha VHS-kazettán küldték volna szét. A bemutató dátumát egyelőre még nem jelentették be.

Ne maradjon le semmiről!