A galaxis őrzői: jön a harmadik film is

2017.04.18. 09:00

És azt is James Gunn írja és rendezi majd, akárcsak az első kettőt.

Bár még A galaxis őrzői 2-t sem mutatták be, Gunn a Facebookon jelentette be, hogy folytatja a munkát, és ő jegyzi majd a franchise következő filmjét is: "Elmondhattam volna ezt az első újságírónak, aki rákérdezett erre, de én inkább azokkal akartam elsőként megosztani a hírt, akik a legfontosabbak számunkra: nektek, rajongóknak, akik olyan elképesztő támogatást nyújtottatok nekünk, hogy rendszeresen könnyekig meghatódtam" - írta James Gunn, aki rendszeresen ezen a felületen kommunikál a franchise rajongóival.

Valószínűsíthető a Variety szerint, hogy Zoe Saldana, Chris Pratt és David Bautista is visszatér a harmadik részben. A galaxis őrzői 2-t májusban mutatják be, de a tesztvetítések alapján borítékolható az első részhez hasonló siker. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek